Boende

På sommaren och vissa tider övriga året kan du hyra boende på den levande lantgården Orleifs/ Ollajvs! Kom med familjen. Kom med kollegorna. Kom ensam. Kom för att tänka. Kom för att arbeta. Kom hit för att semestra eller kom hit för att komma i form med kropp och själ.

Bo i SMEDJAN.

Idylliska SMEDJAN hör till Ollajvs gård i Levide, mellan Hemse och Klintehamn.  Ollajvs ligger 1, 5 km från korsningen i Levide- längs vägen mot Gerum. Mitt emot Ollajvs Gård ligger Ollajvs Änge där orkidéer blommar i mängd på våren. Det vackra och välvårdade Gotlandsänget fagas på våren och slås på sommaren och höet blir vinterfoder åt gårdens djur. Det går bra att ta med sig hund och häst hit!

Gården har ett levande lantbruk med bl.a spannmålsodling. Här finns kor, får samt katter, hästar och hund.

Bakom gården breder åkrar ut sig och övergår i Lojsta Hed med milsvida skogar och en flock vilda russ. Naturupplevelser till fots, per cykel eller häst – året runt!

Närmaste större ort är Hemse. Det är ca 10 km till badstränder och du når enkelt både den östra och den västra sidan. Det är korta avstånd på Gotland.

SMEDJAN drygt 40 m² i två plan, tre rum, fyra bäddar. Öppen planlösning på nedre botten med fullt utrustad köksdel,  matbord, TV, bäddsoffa. Öppen spis. Dusch. Varmt och kallt vatten. Elvärme. Övre plan har en dubbelsäng och ett separat sovrum med två sängar.  Fräsch TC i trädgården. Tillgång till tvättmaskin. Egen trädgård och grill. Huset är inte vinterbonat.

Övrigt: Självhushåll. Sänglinne tas med. Tillgång till tvättmaskin.  Städar gör du vid avresa. Lakan, städning, mat mm kan vi fixa mot extra kostnad. Fråga oss gärna- vi kan ordna eller förmedla det mesta. Vi har t.ex barnsängar, trappgrindar, cyklar om du behöver det. Gym och gruppträning finns i Alva på Jump Sudret eller i Visby på Träningsboxen.

Smedjan video och bilder:

_Lilla sovrummet övervåning

Smedjan
Smedjan

 

IMG_4516
Dubbelsäng övervåningIMG_4515Köksdel
IMG_4514
Matbord och trappan upp
IMG_4513
TV-bänk
IMG_4512
Bäddsoffa
IMG_4511
Bild från ytterdörren mot köksdelen
Dasset
Dasset
Smedjan interiör dasset
Smedjan interiör dasset

IMG_4520

IMG_4519

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.